گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
شوید | 300 گرم |
باقلا سبز بدون پوست | 300 گرم |
برنج | 150 گرم |
روغن | 4 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز داغ | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران حل شده | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه در اداممه مطلب
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید.
شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد، ریز خرد کنید.
از چند ساعت قبل برنج را خیس کنید.
گوشت، باقلا، شوید، برنج خیس شده، تخم مرغ ، 1 قاشق پیاز داغ، نمک، فلفل، کمی زردچوبه و زعفران را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد کوفته چسبندگی پیدا کند و کوفته ها هنگام پخت باز نشوند.
2 قاشق پیاز داغ را در قابلمه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید و مقداری آب و زعفران حل شده داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.
سپس از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته، در دست گرد کنید و داخل آب جوش قابلمه بگذارید.
حرارت را کم کرده و بگذارید کوفته ها با حرارت ملایم بپزند و مغز پخت شوند.
در صورت دلخواه می توانید چند عدد آلو خشک و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آب کوفته بریزید.
"جاء الحق و زهق الباطل"
سختی زمستان زندگی، بهار خود را در ÷یش دارد...
"قیام وحدت"
تحت راهبری یگانه نجات دهنده آدمیان "آقا پروفسور ابراهیم میرزایی"
هدف در این است که با دست آدم، باطل منهدم و "حق و عدالت" برقرار گردد.
"یدالله فوق ایدیهم"
وب سایت نظرات مردمی سازمان"علم حق و عدالت":
www.nazaratemardomi.com
سایتی برای گذر از فیلتر:
www.unblock-site.com