مرکز آموزش.ترفند.کدجاوا.هک.موبایل

هر چی بخوای پیدا میشه!!! بهترین وبلاگ آموزش . کدجاوا . هک . موبایل . نرم افزار . ترفند . جک و ....

مرکز آموزش.ترفند.کدجاوا.هک.موبایل

هر چی بخوای پیدا میشه!!! بهترین وبلاگ آموزش . کدجاوا . هک . موبایل . نرم افزار . ترفند . جک و ....

شایع ترین ویروس‌های رایانه‌ای در نخستین هفته سال جدید

جست‌وجوی فیلم و تصویر در اینترنت، پرخطر ترین فعالیت اینترنتی در هفته گذشته بود است.


شرکت امنیتی Panda Security در جدیدترین گزارش خود از وضعیت جهانی امنیت اطلاعات رایانه‌ای، سه کد مخرب را به عنوان شایع‌ترین و مهمترین عامل حملات اینترنتی در هفته گذشته معرفی کرد. در گزارش این شرکت، جست‌وجوی فایل‌های تصویری در اینترنت مهمترین دلیل انتشار آلودگی در روزهای اخیر اعلام شده است.

تروژان Nabload.DLU که از همین طریق قربانیان خود را هدف قرار می‌دهد همراه با یک فایل ویدئوئی در رایانه‌ها دانلود شده و پس از ایجاد آسیب‌پذیری‌های شدید به سرقت نامحسوس رمزهای عبور و نام‌های کاربری وارد شده توسط کاربر در بانک‌های آنلاین و موسسات اینترنتی می‌پردازد.
فعالیت دائم، مستمر و بی‌وقفه حتی پس از راه‌اندازی پی در پی سیستم از مشخصات Nabload.DLU محسوب می‌شود. بر اساس اعلام پاندا، با وجود فروکش کردن فعالیت کوبنده ضدویروس‌های جعلی در ماه‌های اخیر ، یک آگهی افزار بسیار سمج با عنوان Renus2008 خاطره کابوس انتشار این نوع بدافزار را مجدداً برای کاربران و شرکت‌های امنیتی زنده کرد.

Renus2008 با نمایش پی در پی و آزاردهنده یک پیغام تصویری به کاربر هشدار می‌دهد که رایانه آلوده است و از وی می خواهد تا یک اسکن سریع و دقیق روی سیستم خود انجام دهد. کاربر دستپاچه و در عین حال عصبانی با کلیک بر روی گزینه scan به این ضدویروس اجازه می‌دهد تا سیستم را از لحاظ امنیتی بررسی کند. نتیجه اصلا خوشایند نیست زیرا کاربر با انبوهی از ویروس‌ها، کرم‌ها و تروژان‌های غیر واقعی روبرو می‌شود که توسط این ضدویروس تقلبی شناسایی شده‌اند. در ادامه کاربر یا باید با پرداخت مبلغی این ویروس‌ها را پاکسازی کند و یا به زندگی مجازی خود در کنار آنها ادامه دهد.

واضح است که اغلب کاربران به خصوص کاربران غیرحرفه‌ای در ازای پاکسازی رایانه‌های خود از ویروس‌هایی که در اصل وجود ندارند، گزینه پرداخت را انتخاب می‌کنند. البته این گزینه بارها و بارها قابل انتخاب است به ویژه تا وقتی که از یک ضدویروس قدرتمند و به روز استفاده نکنید و یا آگاهی امنیتی شما افزایش نیابد. و اما MSNworm.FZ که از طریق برنامه MSNmessenger منتشر می‌شود یک کرم رایانه‌ای است که خود را به طور خودکار به پیغام‌های در حال ارسال ضمیمه کرده و به تمام آدرس‌های پستی موجود در رایانه آلوده فرستاده می‌شود.

این کرم اغلب به صورت یک فایل تصویری ست که معمولا با کلیک بر روی آن فعال شده و یک پیغام خطا نیز به کاربر نمایش می‌دهد. نشانه حضور MSNworm.FZ در سیستم، تغییر صفحه نمایش خانگی برنامه Internet explorer اعلام شده است. کاربران برای اطمینان از امنیت رایانه‌های خود می‌توانند از نرم‌افزار آنلاین و رایگان Panda Activescan استفاده کنند. 
 

منبع : ایتنا

نظرات 1 + ارسال نظر
ایمان دوشنبه 10 فروردین 1388 ساعت 23:49 http://WWW.IRANIMIJ.MEE.IR

صمیمانه آماده تبادل لینک با شما هستیم لطفا ما را با نام بزرگترین سایت تفریحی ایرانیان لینک کنید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد